مراحل ثبت تغییرات شرکت در کرج در سال 1403

یکی از عواملی که می بایست حتما پس از به ثبت رسانیدن شرکت بر آن تسلط کامل داشته باشیم تا در آینده در صورتی که قصد داشتیم در شرکت خودمان تغییراتی را به وجود بیاوریم برای شرکتمان مشکلی پیش نیاید و تغییراتمان قانونی باشد ثبت تغییرات شرکت در کرج می باشد.

این تغییرات دربردارنده مواردی اعم از تغییر سرمایه ( افزایش و یا کاهش آن، تغییر نام، تغییر موضوع فعالیت، تغییرآدرس، تبدیل سهام به با نام و یا بی نام، افزایش و یا کاهش تعداد مدیران و اعضای هیئت مدیره، تغییر در حد نصاب لازم به منظور تشکیل مجامع، تعیین اعضا و هیئت مدیره و منحل شدن شرکت می باشد.

تغییرات شرکت در کرج به سه حالت تنظیم می شود:

  1. مجمع عمومی عادی.
  2. مجمع عمومی فوق العاده.
  3. هیأت مدیره.

در صورتی که قصد داریم تغییراتمان در کرج مورد تایید و مقبولیت قانون باشد و بعدا در برابر اشخاص حقیقی و حقوقی با هیچ مشکلی مواجه نشویم یا بایستی تغییرات شرکت خودمان در کرج  را یا به تصویب مجمع عمومی عادی برسانیم و یا در مجمع عمومی فوق العاده آن ها را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم و بعد از آن مرحله های ثبت تغییرات را در اداره های مربوطه به انجام برسانیم.

در اعمال ثبت تغییرات شرکت در کرج می توانید از مشاوران و کارشناسان گروه ثبت پایش راهنمایی لازم را اخذ نمایید .

به سبب ماده 200 ق. ت ثبت تغییرات ذیل در شرکت در کرج الزامی است :

  1. تغییر اساسنامه.
  2.  تمدید مدت شرکت، زاید بر مدت مقرر.
  3. انحلال شرکت، حتی در مواردی که انحلال به واسطه ی انقضای مدت شرکت صورت گیرد.
  4.  تعیین کیفیت تسویه حساب یا تبدیل شرکاء یا خروج بعضی از آن ها از شرکت.
  5.  تغییر اسم شرکت.
  6. در هر تقسیم راجع به مورد معین ماده ی 58 ق.ت در ماده ی نهم نظام نامه قانون تجارت، علاوه بر موارد بالا، تغییر مدیر یا مدیران شرکت هم افزوده شده است.

آشکار است که عدم بازتاب تغییرات مربوطه و یا هر گونه پنهان پوشی اطلاعات که سبب ضرر و زیان و فریفتن دیگران می گردد زمینه های  پاسخگویی فرد را فراهم می نماید  و ثبت ننمودن مراحل ، نافی مسئولیت و جبران خسارت های واردشده و بدخدمتی قانونی شخص خطاکار نخواهد بود.

مراحل ثبت تغییرات شرکت در کرج

جهت ثبت تغییرات شرکت ، در قدم اول می بایست به سامانه اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir  مراجعه نمایید و اطلاعات خواسته شده را به شرح ذیل  تکمیل کنید. هنگامی که می خواهیم تغییراتی را در شرکت خود به ثبت برسانیم، ابتدا باید در هیئت مدیره در مورد آن تصمیم گیری بکنیم. سپس با توجه به نوع تغییری که می خواهیم ایجاد کنیم باید آن را در مجمع عمومی عادی یا مجمع عمومی فوق العاده با اکثریت آرا به تصویب برسانیم. برای قانونی شدن، باید تغییرات ثبت شرکت را در اداره ثبت شرکت ها ثبت و در روزنامه های رسمی آگهی کنیم. البته در کنار همه این ها نباید فراموش کنیم که ثبت صورت جلسه ی تغییرات یکی از مهمترین مراحل به ثبت رسیدن تغییرات شرکت به شمار می رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *