باتوجه به قوانین مختلف تجارت مصوبه در ایران ، شرکت می توانند با انتخاب عنوان های متنوع اقدام به فعالیت های تجاری کنند . می توان به بدین صورت گفت که شرکت ها با موقعیت سنجی و اطلاع از نیازها جایگاه فعالیتی خود را انتخاب می کنند . در نتیجه با پیروی از این قوانین تجارت مشخصات و چارچوب هایی را برای شرکت ایجاد می شود . یکی از خدمات تخصصی در حوزه های تجارت بین المللی ، خدمات واردات و صادرات کالاها می باشد . در نتیجه از عمده فعالیت های شرکت های بازرگانی فعالیت های تجارتی از جمله واردات و صادرات کالاها به صورت ترخیص و ثبت سفارش می باشد .
همان طور که از نام این شرکت مشخص است از عهده فعالیت ها و خدمات این شرکت خدمات و امورات بازرگانی می باشد . این گونه خدمات شامل : خروج کالا از کشور صادارت ، ورود کالا به کشور واردات ، هم چنین حمل و نقل بین المللی ، … می باشد .
از اهداف تشکیل شرکت های بازرگانی می توان بدین صورت گفت که هدف اصلی گسترش و ارتقا دادن به تجارت و توسعه روز افزون اقتصاد و تجارت می باشد . باید توجه کرد که شرکت الزامی است تخصص لازم را در این حیطه فعالیتی داشته باشد و شرایط را برای به ثمر رسیدن این اهداف آسان و تسهیل کند.
از مزایا ثبت شرکت بازرگانی می توان موارد ذیل را بیان کرد :
ایجاد فعالیت های رسمی و قانونی و شناخته شده ، در بین اعضا مسئولیت های به طور مستقیم ، تقسیم بندی شده که می توان اعضا را شریک نامگذاری کرد . اشخاص حقوقی می توانند در حیطه فعالیت اطمینان و اعتماد سازی کنند که ارگان ها ونهادها و دولت ها از آن ها حمایت کنند . در نتیجه دولت هم از این شرکت ها شخصیت های حقوقی حمایت می کند و….
اسم شرکت بازرگانی باید ابزار و معین کننده آن شرکت باشد و در حد امکان با نوع فعالیت و اهداف مهم و اساسی فعالیت های شرکت هماهنگ باشد.آشکار است که انتخاب یک نام مناسب و متناسب با زمینه فعالیت شرکت قادر می باشد به منظور شناساندن شرکت و بهتر شدن کسب و کار شرکت کمک قابل توجهی کند.
به منظور تعیین اسم شرکت مستلزم رعایت قوانینی به شرح ذیل می باشید:
به این نکته مهم توجه داشته باشید که کلمات نشان دهنده موضوع فعالیت از قبیل بازرگانی، صنعتی ، خدماتی ، توسعه ، تجاری ، مهندسی ، مهندسی مشاور ، فنی مهندسی ، ساختمانی، حقوقی، تولیدی و … بیانگر موضوع فعالیت می باشند و جزء سیلاب شمرده نمی شوند.بنابراین به غیر از این نام ها می بایست 3 سیلاب دیگر که همگی اسامی خاص باشند برای شرکت انتخاب نمود.
همان طور که مشخص است شرکت های تجاری برای گسترش فعالیت خود و رشد و توسعه اقتصاد در جامعه باید شرکت های بازرگانی در دو قالب تأسیس شوند در این مقاله به قالب ها و شرایط و مدارک آنها در ذیل می پردازیم :
جهت اطلاع از کسب مراحل ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود می توانید هم اکنون کلید نمایید بیشتر بدانید .
پس از اینکه اقدامات مربوط به ثبت شرکت بازرگانی در قالب های بالا را اتمام رساندید از جمله مواردی که بعداز ثبت شرکت باید انجام داد اقدام به اخذ کارت بازرگانی می باشد.
کارت بازرگانی میتوان گفت با توجه به قوانین مصوبه گمرکی ، پروانه فعالیتی است که اشخاص حقیقی و یا حقوقی ( بعد از ثبت شرکت ) جهت امور فعالیتی تجاری صادارت و واردات ملزم به ارائه آن می باشند .