تاسیس شرکت تضامنی در کرج در سال 1403

درباره شرکت های تجاری در بخش هایی از قانون تجارت بحث شده است و شرکت تضامنی یکی از مهمترین انواع شرکت های تجاری می باشد که در قسمت های مختلفی از قانون تجارت به موضوعات مرتبط با آن پرداخته شده و در این مقاله به جدیدترین قوانین وضع شده در کشور در رابطه با این مدل شرکت ها اشاره شده است و ساختار کلی آن مشتمل بر مدیریت، انحلال، تقسیم سود، مسئولیت شرکاء و مسائل دیگر مورد تجزیه و تحلیل و آنالیز قرار گرفته است.

تاسیس شرکت تضامنی در کرج

شرکت تضامنی از جمله شرکت های تجاری محسوب می شود که قانونگذار به آن در قانون تجارت اشاره کرده است و به خاطر ویژگی های بخصوص عضویتی که دارد جهت انجام فعالیت تجاری مناسب قلمداد می شود.

ما در این مقاله در جستجوی جواب به سوالاتی در خصوص تاسیس شرکت تضامنی در کرج هستیم و در این مقاله در جهت،وضعیت شرکا و نحوه اداره شرکت تضامنی و مسئولیت شرکا و نحوه انحلال آن مطالبی را شرح خواهیم داد.

امیدواریم در مقاله حاضر توانسته باشیم تا جایی که می توانیم ساختار این نوع شرکت را برای مخاطبان خود تشریح کرده باشیم.

می توانید در این مورد در صورت عدم تجربه در زمینه ثبت شرکت در کرج با مشاوران و کارشناسان گروه ثبت پایش در تماس باشید و اطلاعات لازم را کسب نمایید.

تاسیس شركت تضامنی در کرج

با استفاده از برگه هایی که در ا76 اداره ثبت شرکت ها منتشر شده می توان شرکت نامه تاسیس شركت تضامنی را تنظیم نمود. مواردی که در شركتنامه مذكور باید نام برد عبارتند از نوع موضوع شركت و مركز اصلی و آدرس كامل و نیز اسامی شركا یا موسسین و شماره شناسنامه و محل سکونت آنها و غیره. کل سرمایه نقدی جهت تاسیس شركت تضامنی اخذ می شود و درصورتی که سهم الشركه به صورت غیر نقدی باشد باید تقویم شده و تحویل داده شود.

موسسان شرکت در هنگام تاسیس شركت نسبت به تنظیم  اساسنامه مربوطه كه در اصل آئین نامه داخلی شركت محسوب می شود،اقدام می کنند. به ثبت رسیدن این شرکت ها مطابق ماده 195 ق.ت. ثبت ضروری و واجب الاجرا است و این قبیل شرکت ها مشمول مقررات قانون ثبت شرکت ها می باشند.

تعریف شركت و وضعیت حقوقی شركا

شركت تضامنی به شركتی گفته می شود كه دو یا چند نفر تحت عنوان خاصی جهت اجرای امور تجارتی با مسئولیت تضامنی تاسیس می کنند.

چنانچه شرکت متحمل قرض و دیون شود و دارائی شركت جهت پرداخت کلیه قروض به اندازه كافی نباشد و شرکا دارایی کافی جهت تادیه قروض نداشته باشند هریک به تنهایی مسئول پرداخت قروض بوده و چنانچه شرکا خلاف این را تصمیم گرفته باشند  در قبال اشخاص ثالث بی اعتبار تلقی خواهدشد.

مدیر شركت تضامنی از میان شرکا تعیین می شود و و اداره شرکت را تقبل می کند ولی امکان دارد که مدیر مذکور خارج از شرکا انتخاب شود. (ماده 12ظ ق.ت)

ذکر عبارت شرکت تضامنی و نیز ذکر اسم حداقل یکی از شرکا در اسم شركت تضامنی الزامی است. چنانچه اسم کلیه شرکا در اسم شرکت ذکر نشده باشد باید پس از اسم شریکی که نام برده شده، عبارت “و شرکا” یا “برادران” ذکر شود. (ماده 117 ق.ت)

با توجه به مطالب فوق در می یابیم که دو یا چند شریک باهم شرکت تضامنی را تاسیس می کنند و مسئولین آنها در قبال تعهدات شرکت ، نامحدود می باشد و هر گونه تصمیم شرکا خلاف این ، در رابطه با اشخاص ثالث بی اعتبار تلقی می گردد تا حقوق اشخاص ثالث رعایت شود.

و در آخر با توجه به مطالب فوق باید این نکته را بخاطر داشت که بخاطر اینکه قرارداد شرکت تضامنی به شکل شخصی است انتقال سهم الشرکه هر یک از شرکا غیر ممکن است مگر اینکه شرکا در طول حیات نسبت به این امر رضایت و توافق دهند و یا پپس از فوت یکی از شرکا ، انتقال ممکن می گردد.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت تضامنی در کرج

  1. ارائه دو رونوشت از تقاضانامه.
  2. ارائه دو رونوشت از شرکت‌نامه.
  3. ارائه دو رونوشت از اساسنامه.
  4. ارائه رونوشت شناسنامه‌ی شرکا.
  5.  اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح و ارائه آن در صورت نیاز.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *