تشکیل پرونده مالیاتی در کرج

اشخاص حقوقی که ثبت شرکت خود را انجام می دهند . مورد حمایت های دولتی قرار می گیرند بدین صورت که جهت بهره مندی از تسهیلات و مزایایی که در قانون تجارت در نظر گرفته شده است ، الزامی است تکالیف قانونی را انجام دهند . در نتیجه باید این موضوع را مدنظر داشته باشند که عدم تشکیل و تکالیف مالیاتی ، از معافیت های دولتی محروم شده و جریمه های شامل حال آن می شود  .در این مقاله از اهم تشکل پرونده مالیاتی و مراحل آن می پردازیم :

مشمولین مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی

الف ) تمام شرکت ها و موسسات تجاری و غیر تجاری که کلیه مراحل و روند ثبت شرکت را در اداره ثبت شرکت ها انجام داده باشند و شماره ثبت دریافت کرده باشند مشمول مالیات بر درامد می باشند.

ب ) درامد و سود آوری شرکت مشمول مالیات و نرخ مالیات مربوط

ضرورت تشکیل پرونده مالیاتی

از ضرورت های تشکیل پرونده مالیاتی در کرج می توان بدین صورت گفت که جهت انجام فعالیت های مالیاتی ملزم به اخذ شماره پرونده مالیاتی و تشکیل پرونده در حوزه اداره مالیات می باشید از جمله دلایل مهم این روند :

1- جهت ارائه اظهارنامه مالیاتی سالانه فعالیت شرکت ملزم به تشکیل پرونده مالیاتی می باشید که بتوان این اظهارنامه را ثبت و به اداره دارایی ارائه داد تا از جرایم عدم اظهارنامه جلوگیری کرده باشید.

2- جهت اخذ کداقتصادی ضروری است شماره پرونده مالیات داشته باشید . شرکتی که تشکیل پرونده نداده باشد نمی تواند کد اقتصادی شرکت را اخذ نماید . در نتیجه در عدم کد اقتصادی عقد قرارداد شرکت با دیگر سازمان ها وشرکت های دیگر صورت نمی گیرد .

3- در زمان مشخصی اداره دارایی تعیین میکند که شرکت ها پرونده مالیات خود را تشکیل دهند که قصور در این مورد موجب جریمه می شود .

منظور از حوزه مالیاتی چیست؟

همان طور که در شروع مقاله ذکر شد از جمله مواردی است که موسسات و شرکت هایی که ثبت خود را در مرجع اداره ثبت شرکت به اتمام برسانند الزامی است حوزه مالیاتی خود را با توجه به فعالیت خود انتخاب نموده و تشکیل پرونده مالیاتی دهند .از دیگر موارد مهمی که می توان توسط آن انجام داد : دریافت کداقتصادی ، شرکت در مناقصات و مزایدات ، اخذ کارت بازرگانی ، اخذ تسهیلات بانکی ، افتتاح حساب بانکی ، تشکیل پرونده بیمه کارکنان شرکت صورت می گیرد .

طبق قانون مالیات ماده 110 مصوبه ، کلیه شرکت های اشخاص حقوقی ثبت شده ، وظیفه دارند که تراز نامه ، اظهارنامه ، سود و زيان متکي به دفاتر، اسناد و مدارک خود را به علاوه ليست اسامي تمامي شرکا، سهامداران و ميزان سهام و نشاني هر يک را به مدت زمان 4 ماه که از سال مالیاتی گذشته باشد ( 4 ماه پس از سال مالی تیرماه می شود ) کلیه موارد فوق را ارائه دهند .کلیه موارد فوق در اداره مالیات حوزه مالیاتی که اشخصا حقوقی تشکیل داده اند صورت می گردد. بعد از اینکه مدارک ذیل را جهت تشکیل پرونده ارائه داده اید برای سال آینده در صورتی که تغییراتی صورت گیرد ارائه مدارک تغییرات کافی می باشد .

تبصره : کلیه شرکت هایی که برای درآمد هایشان شیوه دیگری جز ضوابط و مقررات گفته شده میباشد باید اظهارنامه مالیاتی متمایز از فصل را پیش بینی کنند.

مدارک مود نیاز تشکیل پرونده مالیاتی در کرج

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده دارایی شرکت ثبتی :

  • ارائه نسخه و اصل اساسنامه شرکت
  • ارائه نسخه و اصل آگهی تأسیس شرکت
  • ارائه نسخه و اصل روزنامه رسمی شرکت
  • ارائه نسخه و اصل شرکت نامه
  • ارائه نسخه و اصل اظهارنامه شرکت
  • ارائه نسخه و اصل آگهی تغییرات شرکت در صورت اینکه در سال مالی تغییری صورت گیرد .
  • ارائه نسخه و اصل مدارک هویتی شناسنامه و کارت ملی  اعضا هیأت مدیره
  • جهت آدرس دقیق و نشانی فیش تلفن محل فعالیت شرکت و یا تأییدیه پستی ازاداره پست الزامی است .
  • جهت مشخص کردن مکان فعالیت شرکت ارائه اجاره نامه و یا سند مالکیت الزامی می باشد .
  • صاحبان امضا الزامی است در دفتر خانه اسناد رسمی گواهی امضا انجام دهند و دریافت شود .
  • دفتر چه مشخصات اولیه شرکت تکمیل گردد .
  • مبلغ دو در هزار سرمایه اولیه شرکت را در بانک ملی واریز کرده و ارائه فیش آن الزامی است

مدت زمان تشکیل پرونده مالیاتی در کرج

مدت زمانی که می توانند مؤدیان حقوقی پرونده مالیات خود را تشکیل دهند 1 هفته زمان می برد . به دلیل اینکه کارشناسان حوزه مالیاتی از محل فعالیت شرکت بازدید انجام می دهند . زمانی را به خود اختصاص می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *